Aske Jacoby

Aske Jacoby | Musikhuset 17. august

Aske Jacoby, en af dette lands fineste guitarister, har siden 2013 helt og holdent helliget sig sin solokarriere som guitarist, sanger og sangskriver.

I 2019 udkom hans ottende soloalbum med turné over hele landet efterfølgende. A’s As Is kom på̊ gaden 1. februar og har høstet ros blandt anmeldere og publikum, og salgstallene er også̊ flotte. Det er et ægte soloalbum, kun Jacoby selv medvirker, og albummet bliver beskrevet som meditativt, helbredende, intimt og varmt.

Aske Jacoby beskriver selv sine sange som ”Folk/Rock with a twist” eller ”Americana from outer space”. Enkelthed og elegance i stærke og overraskende melodier og storytelling med stor dybde, båret af Askes uomtvistelige musikalitet, varme stemme og guitarspil i international klasse. Publikum tages med på̊ rejse og vender opløftede og inspirerede tilbage. En tidløs, varm og rørende oplevelse.

'Del' eller 'synes godt om':
error