Weather Report Project spiller to koncerter i december

Holbæk Jazzklub d. 6 december og CasaV58, Aarhus d. 13. december.

Sommerens koncerter på CPH jazz Festival og Aarhus Jazz Festival var godt besøgt, og WRP satser på at gentage succesen.  Weather Report Project hylder fusionsmusikkens hellige gral og leverer et show, der kan glæde enhver ægte Weather Reportfan.

WRP spiller det legendariske fusionsbands bedste og mest melodiske numre. Mange husker og elsker Weather Report og ikke mindst de tre hovedpersoner Joe Zawinul på keyboards, Wayne Shorter på sax og Jaco Pastorius på bas. Med WRP får du en musikalsk oplevelse fra en fantastisk tid. Og så er det live for fuld udblæsning!

– Vi er egentlig ikke overraskede over, at der altid kommer så mange publikummer, Birdland var jo et verdenshit, siger bassist Claus Nauer Reher-Langberg, – og mange skal jo lige tjekke, om vi faktisk kan spille de udfordrende numre. Vores koncerter ender heldigvis altid med stående ovationer og ekstranumre.

Weather Report var verdens mest succesrige instrumentalband op gennem 70’erne og 80’erne. Med albummet Heavy Weather
opnåede Weather Report, som det første fusionsband, samme
popularitetshøjde som rockens superstars.
Weather Report turnerede konstant hele kloden rundt og havde kæmpehits som Birdland, A Remark You Made, Teen Town og Boogie Woogie Waltz, som den dag i dag stadig spilles i TV og radio. WRP repertoire er først og fremmest fra denne gyldne periode.

WRP har opbygget et stort, trofast og ikke mindst engageret publikum og har bl.a. i 2016, 2017 og 2018 spillet særdeles velbesøgte koncerter i Aarhus Jazz Festival og Copenhagen Jazz Festival.

– Publikum synger ligefrem med! Eller nynner, der er jo ikke nogen vokal i Weather Reports musik, og det er noget af en bedrift. Tænk, at folk husker melodierne så godt, fortæller Claus Nauer Reher-Langberg, der oveni oplever, at flere og flere yngre publikummer møder op til koncerterne, fans der først blev født i Weather Reports storhedstid.

Weather Report Project:
Claus Nauer Reher-Langberg: Bas
Henrik Lynbech: Keyboards
Ole Visby: Saxofon
Thomas Ousager: Percussion
Sune Rahbek: Trommer

Dørene åbner kl. 19.00
Koncert kl. 20.00
Entre: 100 kr.

'Del' eller 'synes godt om':
error