Aske Jacoby

40 ÅR I DANSK MUSIK 1979-2019

I 2019 har Aske Jacoby 40-års jubilæum som professionel musiker. I sig selv noget af en bedrift. Det bliver markeret hen over året med et nyt album og flere turneer.

Med afsæt i det kommende album, de to anmelderroste og USA-producerede albums Chant og Luna Plena Super Me samt albummet Live In Paris tager Aske Jacoby publikum med på rejse ind i sit dragende og originale musikalske univers, han selv beskriver som “Folk/Rock with a twist” eller “Americana from outer space”. Enkelthed og elegance i stærke og overraskende melodier og storytelling med stor dybde, båret af Askes uomtvistelige musikalitet, varme stemme og sublime guitarspil i absolut international klasse. En tidløs, varm og rørende oplevelse.

Aske Jacoby er en af dette lands fineste guitarister med et CV, der rummer toppen af dansk og skandinavisk musik. De seneste fem år har Aske Jacoby helt og holdent helliget sig sin solokarriere som guitarist, sanger og sangskriver med tre albums og et fjerde på vej.
Han har turneret flere gange i Danmark, Norden og navnlig i Frankrig, har det franske publikum for alvor taget musikken til sig.

My Heart Is A Muscle:

Aske Jacoby kan opleves her:
Feb/marts:

  • ET MUSIKALSK FOREDRAG MED ASKE JACOBY

Aske Jacoby har sat sit præg på den senere danske musikhistorie med en let genkendelig og meget original spillestil, som har kunnet høres indenfor stort set alle genrer.

Dette foredrag er et personligt ”erindrings-dokument” om livet som professionel, om op – og nedture, ” sex, drugs & Rock’n’roll”, udviklingen i musikken og branchen, kærligheden til musikken og kollegerne og ikke mindst en historie om menneskelig udvikling og et billede af, hvad musik kan gøre af godt for os alle. Det hele serveres med anekdoter fra landevejen, humor og glimt i øjet, samt, naturligvis, musik – det er jo trods alt det, det hele drejer sig om!

  • ASKE JACOBY SPILLLER SOLOKONCERTER

I det tidlige forår i 2019 drager Aske Jacoby på solotour rundt i Danmark.
Med sig har han 40 års musikerfaring fra den danske musikscene, sine sange fra de sidste tre soloudgivelser, sin guitar og en personlig musikalsk fortælling

Maj: NYT ALBUM PÅ VEJ

Sommer 2019

  • ASKE JACOBY DRAGER PÅ FESTIVALTOUR

I 2019 har Aske Jacoby 40-års jubilæum som professionel musiker. I sig selv noget af en bedrift. Det bliver markeret med et nyt album i foråret og en længere tour rundt på landets festivaler. Med sig har han sine sange, sin guitar, et kick-ass internationalt band og en personlig musikalsk fortælling.

  • ASKE JACOBY WITH HORN PRÆSENTERES PÅ LANDETS JAZZFESTIVALER 2019

Aske Jacoby beskriver selv sine sange som en slags ”Americana from outer space”, ikke helt ulig Bill Frisell’s musik, og så alligevel ikke. Enkelhed og elegance i stærke og overraskende melodier og storytelling med stor dybde. Med tilføjelsen af blæsere får musikken et nærmest gospell-agtigt udtryk, fuldt af skønhed og spiritualitet.

Efteråret: 

  • TOUR I FRANKRIG
'Del' eller 'synes godt om':
error