Ny single fra OLI


RIGHT HERE er en popsang, der hylder friheden og det at være single. Den er et skulderklap til de kvinder, der tør sætte sig selv fri og udleve deres drømme uden at skamme sig. Sangen er et indblik i en kvindes indre, når det ikke er ringen på fingeren, der jagtes, og det er okay at fare vild i livet og lade stabiliteten vente lidt.

Olivia Follin har arbejdet tæt sammen med guitarist/bassist Karl Follin og musiker/producer Søren Madsen og familiebåndet fornægter sig ikke i musikalitet, popfeeling og vokalharmonier.

Olivia Follin har altid skrevet sange, der tager udgangspunkt i hendes eget univers. Observationer og inspirationer er hentet fra op og nedture, og mest af alt handler de om kærlighed i alle dens former og nuancer.

RIGHT HERE er første singleudspil fra OLI og titlen på den kommende EP.

'Del' eller 'synes godt om':