Mia Kamla Marie

Many Rivers to Cross: Ny single fra Mia Kamla Marie

Many Rivers to Cross bliver nyfortolket af Mia Kamla Marie med inderlighed og en gribende nærhed. Singlen er indspillet i en helt enkel opsætning båret af bruset fra et hammond orgel spillet af Kristian Lassen. Ved flere koncerter i sommeren 2017 gjorde sangens stemning et stærkt indtryk på publikum, og det er baggrunden for at indspille sangen.

Many Rivers to Cross, but I Can’t Seem to Find My Way Over

Many Rivers to Cross er en sang, som udtrykker den næsten ubærlige smerte, når livet gør allermest ondt og viser sig fra sin værste side. Når vi er helt nede at bide i gulvtæppet, og vi står på grænsen mellem liv og død og selv må gå den benhårde vej og krydse livets brusende floder. Når vi er i mørket og vi har lyst til at give op, men vælger at leve,

Mia Kamla Marie har sine egne livsfloder og har fundet livsvisdom, håb og øget bevidsthed om hendes indre kraft og værd. Hun har rejst sig fra cancer og depression og ved, at der er lys for enden af tunnelen.
Many Rivers to Cross udtrykker netop håb og vilje, når vi er sårbare og stærke på samme tid og smerten vækker den indre fighter.

Many Rivers to Cross and it’s Only My Will, that Keeps Me Alive

'Del' eller 'synes godt om':
error