Karen Busck

Karen Busck er aktuel med nyt album!

 

Karen Busck har begået et længe ventet dansk popalbum i samarbejde med den svenske producer Tobias Fröberg.

København er det fjerde udspil fra Karen Busck. Albummet indeholder 11 sange, der er skrevet og indspillet over de seneste fire år i Oslo, Stockholm, Gotland, København og det legendariske PUK studie i Randers. Albummet peger både respektfuldt tilbage og søgende fremad.

Titel sangen og første single København, er et uptempo nummer, der både fortæller om en forelskelse i København og forelskelsen til byen København. Sangen er blevet godt modtaget på P4 og har fået en del airplay.

Bare vingerne bærer er det andet single udspil fra Karen Busck. Denne sang er også blevet godt modtaget. Sangen har et sejere beat og en så klar lyd, at det er som at stå midt i stuen og få oplevelsen af, at musikken spiller kun for dig.
Hele albummet indeholder spændet mellem det elektroniske og akustiske i kompositioner og i sangenes lyd og er nøjagtig der, hvor Karen Busck er bedst.

Hun bevæger sig frit mellem det lette og det tunge, det indadvendte og pågående, det rolige og urolige og træffer rent med sine poetiske anskuelser og velkendte melodisprog.

Anmeldelse Berlingske Tidende Berlinske giver 4 ud af 6 stjerner

Efter otte års pladepause er den danske sangerinde tilbage i fin form på sit fjerde album »København«. “Derfor er der også grund til at glæde sig over, at hun er tilbage med sit måske stærkeste album i karrieren, »København«.

Karen Busck albumudgivelser:

København – 2016

En kærlighedsaffære – 2008   Anmelderrost album inkl. duet med Bjørn Fjæstad: Det er slut nu

By – 2003 Singlerne: Flyd fra mine læber og Mit hjerte sidder fast nu

Hjertet ser – 2001 Duet med Erann Drori, #1 radiohit. Debutalbum nomineret til 3 DMA. Deejay award for “årets hit.

'Del' eller 'synes godt om':